You are here Címlap Boldizsár Vendégház és apartman
Item image

Címünk

Cím
Cserépfalu, Kossuth út 165.
GPS:
47.947243, 20.535901999999965
Telefon:
49/423-101; 30/453-6998
Web:
http://boldizsarvendeghaz.5mp.eu

Vendégház: Teljesen önálló, összkomfortos ház, melyben 2 szoba (2-4 ágy + pótágy), teljes felszerelésű konyha, nappali-étkező, fürdőszoba + WC, közlekedő található.
Apartmanház: Teljesen önálló, összkomfortos ház, melyben 1 szoba (4 ágy + pótágy), teljes felszerelésű konyha, ebédlő, fürdőszoba + WC.
Árak: Gyerekeknek  2000 Ft/fő/éj, 18 év fölött: 3500 Ft/fő/éj.
Szolgáltatások: Vendégeink önellátó étkezését biztosítja a teljesen felszerelt két konyha. Főzési lehetőséget biztosít még az igényesen szabadban kialakított kerti főzőhely a hozzá tartozópajtával. Továbbá nagyobb baráti társaság esetén (min. 10 fő) az udvarban található kemencében megelevenedhetnek a régmúlt cserépi ízek.

Nagy füves udvar csodálatos virágokkal, ahol a gépkocsival érkező vendégek számára a zárt parkolás biztosított, valamint a szabadidő eltöltésére és a sátorral érkező vendégek rendelkezésére is szolgál. Kerti pihenőhely, kerti főzőhely, nyitott pajta – kerti bútorokkal, gyerekeknak fahinta, homokozó, hintaágy, lengőteke.

Igény esetén:  Kemencében sült étkek készítése:Tájjellegű étkek sütése és főzése, Kenyérsütés,Kalácssütés, Kirándulás a Bükkbe, túravezetés igényelhető

Töltse szabadságát és szabadidejét családjával és baráti társasággal Cserépfaluban a falusi környezetben elhelyezkedő Boldizsár Vendégházban és Apartmanban!

Higgyék el, ha elfogadják ajánlatomat csodálatos élményben lehet részük: a csönd, a nyugalom, a tiszta levegő alapkínálatom részét képezi, s ehhez járul természetesen mindaz a komfort, amire korunk emberének szüksége lehet. Ha aktív pihenésre vágynak túrázhatnak, lovagolhatnak, kocsikázhatnak, horgászhatnak, vadászhatnak, megismerhetik népi építészetünket, barlanlakásunkat, templomunkat. Bekukkanthatnak egy igazi ősemberbarlangba, felfedezhetik az Ódor-vár romjait, poharazgathatnak pincéinkben, megkóstolhatják tájjelegű ételeinket. Szinte észre sem veszik, úgy peregnek a percek, az órák, a napok, s máris véget ér az a rövidke idő, amit vakációra szántak. Boldizsár Józsefné

Boldizsár Vendégház és apartman

Kérjük töltse ki az alábbi ajánlatkérő űrlapot, ha szeretne ajánlatot kérni a Boldizsár Vendégház és apartmantól.

Érkezés:

Távozás:

Éjszakák száma: *
Igényelt szobák száma: *
Érkező felnőttek száma: *
Érkező gyerekek száma: *

Személyes adatok megadása

Név: *
E-mail cim: *
Cim: *
Telefonszám: *
Fizetési mód:*
Egyéb információk (gyermekek kora, szoba típus, háziállat, stb...):

Ellenőrző kód: captcha

  Nincs elérhető ajánlat
  Bográcsozási lehetőség
  Családi szoba
  Dohányzó szoba
  Grillezési lehetőség
  Ingyenes Wi-Fi
  Internet
  Kerthelyiség
  Kisállat bevihető
  Légkondicionálás
  Parkoló a közelben
  Saját étterem
  Saját parkoló
  Széf
  Szolárium
  Tárcsás sütés-főzés

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Térkép


  Értékelje a szállást

  Ár
  Elhelyezkedés
  Személyzet
  Szolgáltatások
  Étel