You are here Címlap Állj meg vándor vendégház
Item image

Szobák: 2 szoba 8 főnek
Árak: 1-2 éjszaka 3500ft/fő/éj
3 éjszakától 3000ft/fő/éj
Gyermekeknek 3 éves korig 1500ft/fő/éj
3-14éves korig 2500ft/fő/éj
Nyitvatartási idő május 1-től november 1-ig

Szolgáltatások:

Vendégházunk gyönyörű kis falusi ház, igényesen berendezve 2 db 4 ágyas szobával kialakítva. A lakóházban 2 db zuhanyzós fürdőszoba, 1 nappali, 1 konyha teljes felszereléssel.
Felszerelt konyha, nem dohányzó, zuhanyzós szobával Tv-vel, saját kert, családbarát. A zárt udvaron kerti pavilon, bográcsozó hely van kialakítva. Az udvaron gépkocsival parkolni lehet.
„Állj meg vándor”… itt pihenni. Ha elfáradt a hétköznapok munkájában itt igazán nyugalmat talál. Jó szívvel ajánlom –e házat – a vidéket Önnek. A háztól mintegy 500 m-re emelkednek a Bükk hegyei. Ha kisétál a berezdi-pincesor dombjaira, egy pohár bor mellett megvárja a naplementét, felejthetetlen élményben lesz része. Innen nézve gyönyörű látvány a naplemente. Gyalogosan, kerékpárral, netalán autóval túrázhat az Oszlai-tájházhoz. Az év minden szakaszában fenséges látvány. Felkapaszkodni az Ódor vár romjaihoz nem mindennapi élmény. Ha mind ezek után fürdőzni kíván – ezen a tájon bőven akadnak forró vizek. 4 km-re lévő Bogácson fürdőzhet a kénes szénsavas strandfürdő vizében. A szórakozni vágyókat állandóan nyitva tartó pincék élőzenével és borospoharakkal várják. Szinte rendszeresnek mondhatók a falu hétvégi szórakoztató rendezvényei. Eger egy fél órás autóúttal elérhető.
Megtekinthető az Egri-vár, sok rendezvénnyel. Egertől alig 6 km-re a fehér mészkővel borított domb Egerszalók. Fürdőjében 410 m mélyről felhozott hévíz csontbetegségek, ízületi és reumás bántalmak gyógyítására alkalmas. Innen egy ugrás a Demjéni barlangfürdő. Próbálja ki! Egyéb látnivaló Noszvaj a De la Motte kastély 25 holdas parkjával, Síkfőkút igazi kirándulóhely, Mezőkövesden a Zsóry fürdő és a Matyó ház. Mindezek elérhetők 1 órán belül. Ha átengedi magát a természet utánozhatatlan szépségének, fejet hajt előtte, s míg itt van, nyugalmat talál.
Igényes családok és baráti társaságok érdeklődését várjuk.

Programajánló
Az ideérkező vendégek szolgálatára állnak a helyi vállalkozók. Kérésre meleg étkezést biztosítanak a helyi étteremben. Szabadidő kellemes eltöltésére figyelmébe ajánljuk a túralovaglást, sétalovaglást, sétakocsikázást, állatsimogatást, kecskesajt kóstolást, horgászást a bogácsi tavon, és a környék hétvégi rendezvényeit.

  Nincs elérhető ajánlat
  Bográcsozási lehetőség
  Családi szoba
  Dohányzó szoba
  Grillezési lehetőség
  Ingyenes Wi-Fi
  Internet
  Kerthelyiség
  Kisállat bevihető
  Légkondicionálás
  Parkoló a közelben
  Saját étterem
  Saját parkoló
  Széf
  Szolárium
  Tárcsás sütés-főzés

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Térkép


  Értékelje a szállást

  Ár
  Elhelyezkedés
  Személyzet
  Szolgáltatások
  Étel